شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

آیت‌الله جنتی:اعضای شورای نگهبان پای‌بند به انجام وظایف قانونی هستند

آیت‌الله جنتی:اعضای شورای نگهبان پای‌بند به انجام وظایف قانونی هستند آیت‌الله جنتی گفت: قانون اساسی وظایفی خطیر برعهده شورای نگهبان گذاشته و تاریخ انقلاب نشان‌دهنده پای‌بندی اعضای این نهاد به انجام وظایف قانونی خود است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله احمد جنتی در ابتدای جلسه روز چهارشنبه شورای نگهبان با گرامیداشت سالروز ولادت امام موسی کاظم (ع) گفت: یکشنبه‌ای که پشت سر گذاشتیم به روایتی سالروز میلاد هفتمین اختر تابناک آسمان ولایت بود. این مناسبت را خدمت همکاران گرامی و علاقه‌مندان به آن حضرت تبریک می‌گویم.

دبیر شورای نگهبان افزود: امام موسی کاظم (ع) با تربیت شاگردان برجسته، آن حرکت علمی که توسط امام باقر (ع) و امام صادق (ع) آغاز شده بود، تثبیت کردند.

وی خاطرنشان کرد: سیره دیگر ایشان درگیری سیاسی مستقیم با حُکام ظالم زمانه‌شان بود و از این جهت آن حضرت مظهر استواری و صلابت مومنانه هستند.

تاکید قانون اساسی بر حفظ قداست خانواده

آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با بیان اینکه جمعه پیش‌رو به مناسبت سالروز نزول سوره دهر در شأن امام علی (ع)، حضرت زهرا (س)، امام حسن (ع) و امام حسین (ع) روز «خانواده» نام گرفته است، گفت: خانواده در آموزه‌های دین مبین اسلام از جایگاه رفیعی برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز بر همین مبنا برای خانواده تقدس قائل شده و حفظ این قداست را ضروری دانسته است.

شورای نگهبان پای‌بند به وظایف قانونی

دبیر شورای نگهبان درخصوص فرارسیدن چهل و سومین سالروز تاسیس شورای نگهبان نیز عنوان کرد: درود می‌فرستیم به روان پاک امام خمینی (ره) و همه کسانی که برای استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مجاهدت کردند و در ادامه با تدوین و تصویب قانون اساسی زمینه‌ساز حفظ جمهوریت و اسلامیت نظام شدند.

وی در ادامه اظهار داشت: قانون اساسی وظایفی خطیر برعهده نهاد شورای نگهبان گذاشته است و تاریخ انقلاب اسلامی نشان‌دهنده پای‌بندی اعضای شورای نگهبان به انجام این وظایف قانونی است.

آیت‌الله جنتی بیان کرد: شورای نگهبان یک وظیفه جاری و دائمی دارد که بررسی مصوبات به لحاظ مغایرت یا عدم مغایرت آن‌ها با احکام اسلام و قانون اساسی است و وظایف دیگری هم دارد که دائمی نیستند و شورا در مقاطع خاص به آن‌ها می‌پردازد؛ نظارت بر انتخابات از جمله این وظایف است.

دبیر شورای نگهبان از رسانه‌ها خواست تا وجوه فقهی و حقوقی شورای نگهبان در بررسی مصوبات را که در نزد جامعه ناشناخته مانده است را بیشتر مورد توجه قرار دهند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار